bug-41723.tst hangs

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

bug-41723.tst hangs

Dmitri A. Sergatskov
 hg id
0954bf188bed tip @
hangs at bug-41723.tst
Dmitri.
--

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: bug-41723.tst hangs

Mike Miller-4
On Fri, Jun 16, 2017 at 23:26:45 -0500, Dmitri A. Sergatskov wrote:
>  hg id
> 0954bf188bed tip @
> hangs at bug-41723.tst
> See e.g.:
>
> http://buildbot.octave.org:8010/waterfall

Confirmed. Hang in that test is introduced with changeset fca2f775ab4c
made today. Seems relevant that the change deals with local functions in
a classdef file, which is exactly what bug-41723.tst is testing for.

Cc'ing jwe who authored both the original change to add support for
local functions and this change that breaks the test.

--
mike

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: bug-41723.tst hangs

John W. Eaton
Administrator
Oops. I'm not seeing this problem when I build and run the tests myself. I'll check it out when I'm at a real keyboard again later today.

jwe


On June 17, 2017 1:57:32 AM EDT, Mike Miller <[hidden email]> wrote:
On Fri, Jun 16, 2017 at 23:26:45 -0500, Dmitri A. Sergatskov wrote:
hg id
0954bf188bed tip @
hangs at bug-41723.tst
See e.g.:

http://buildbot.octave.org:8010/waterfall

Confirmed. Hang in that test is introduced with changeset fca2f775ab4c
made today. Seems relevant that the change deals with local functions in
a classdef file, which is exactly what bug-41723.tst is testing for.

Cc'ing jwe who authored both the original change to add support for
local functions and this change that breaks the test.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: bug-41723.tst hangs

Michael Godfrey
Hang happens for me on plain Fedora 25 workstation.

On 06/17/2017 01:24 PM, John W. Eaton wrote:
Oops. I'm not seeing this problem when I build and run the tests myself. I'll check it out when I'm at a real keyboard again later today.

jwe

Loading...