bug on plot function

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

bug on plot function

Egidio Fabris
Using plot function in Octave 4.4.1 there are some issuses on displaying (multiple) plots.
typing the commands:

plot (x, y, "r", x, z, "b")

or

plot (x, y, "b", x, z, "r")

or

plot (x, y, "b", x, z, "b")

show only the graph(s)  with "b" parameter as a RED line.
Other color arguments that "works" are "m" wihch dispay a yellow line and "c" that display a purple  line. All the other color arguments are not visible on the plots.




Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug on plot function

marco atzeri-2
Am 08.01.2019 um 22:13 schrieb Egidio Fabris:

> Using plot function in Octave 4.4.1 there are some issuses on displaying
> (multiple) plots.
> typing the commands:
>
> plot (x, y, "r", x, z, "b")
>
> or
>
> plot (x, y, "b", x, z, "r")
>
> or
>
> plot (x, y, "b", x, z, "b")
>
> show only the graph(s)  with "b" parameter as a RED line.
> Other color arguments that "works" are "m" wihch dispay a yellow line
> and "c" that display a purple  line. All the other color arguments are
> not visible on the plots.

for me works.
So which system and graphics toolkit are you using ?



---
Diese E-Mail wurde von Avast Antivirus-Software auf Viren geprüft.
https://www.avast.com/antivirus



Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug on plot function

Egidio Fabris
Ok, I checked it out and the default graphic toolkit was set to "qt". I swapped it to gnuplot (command: graphics_toolkits ("gnuplot")) and now it works as expected. :)




Il giorno mer 9 gen 2019 alle ore 09:02 Marco Atzeri <[hidden email]> ha scritto:
Am 08.01.2019 um 22:13 schrieb Egidio Fabris:
> Using plot function in Octave 4.4.1 there are some issuses on displaying
> (multiple) plots.
> typing the commands:
>
> plot (x, y, "r", x, z, "b")
>
> or
>
> plot (x, y, "b", x, z, "r")
>
> or
>
> plot (x, y, "b", x, z, "b")
>
> show only the graph(s)  with "b" parameter as a RED line.
> Other color arguments that "works" are "m" wihch dispay a yellow line
> and "c" that display a purple  line. All the other color arguments are
> not visible on the plots.

for me works.
So which system and graphics toolkit are you using ?



---
Diese E-Mail wurde von Avast Antivirus-Software auf Viren geprüft.
https://www.avast.com/antivirus