hg octave issue?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

hg octave issue?

John Donoghue-3

Not sure if its me as it worked until this morning.

 

On checking out a new copy of the octave repo I get:

 

$ hg clone http://hg.savannah.gnu.org/hgweb/octave octave_hg

requesting all changes

adding changesets

adding manifests

adding file changes

added 16771 changesets with 104269 changes to 11930 files (+1 heads)

updating to branch default

abort: data/libgui/qterminal/libqterminal/win32/QTerminalColors.h.i@1968a0c00b08

: no match found!

 

 

Any ideas on the issue?

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: hg octave issue?

bpabbott
Administrator

On Jun 18, 2013, at 10:27 PM, John D wrote:

> Not sure if its me as it worked until this morning.
>  
> On checking out a new copy of the octave repo I get:
>  
> $ hg clone http://hg.savannah.gnu.org/hgweb/octave octave_hg
> requesting all changes
> adding changesets
> adding manifests
> adding file changes
> added 16771 changesets with 104269 changes to 11930 files (+1 heads)
> updating to branch default
> abort: data/libgui/qterminal/libqterminal/win32/QTerminalColors.h.i@1968a0c00b08
> : no match found!
>  
>  
> Any ideas on the issue?

Jordi (maybe jwe as well) is working on it.

Your local archive has been corrupted due to pulling from the server after a corrupted changeset (the last one).  Jordi will shortly tell us how to fix things.

Ben




Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: hg octave issue?

bpabbott
Administrator
In reply to this post by John Donoghue-3

On Jun 18, 2013, at 10:27 PM, John D wrote:

> Not sure if its me as it worked until this morning.
>  
> On checking out a new copy of the octave repo I get:
>  
> $ hg clone http://hg.savannah.gnu.org/hgweb/octave octave_hg
> requesting all changes
> adding changesets
> adding manifests
> adding file changes
> added 16771 changesets with 104269 changes to 11930 files (+1 heads)
> updating to branch default
> abort: data/libgui/qterminal/libqterminal/win32/QTerminalColors.h.i@1968a0c00b08
> : no match found!
>  
>  
> Any ideas on the issue?

John,

See Jordi's post for instructions to fix it.

Ben