is the src re-org finished ?

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

is the src re-org finished ?

bpabbott
Administrator
I assume the error below is due to reorganizing the src directory.   Is there something I need to do to fix my build process, or is the reorg not done yet?

Ben

        /opt/local/bin/gcc-mp-4.5 -DHAVE_CONFIG_H -I. -I..  -I../libgnu -I../libgnu -I../libcruft/misc -I../liboctave -I../liboctave -Ioctave-value -I./octave-value -Iparse-tree -I./parse-tree -I. -I. -D_THREAD_SAFE -pthread -I/opt/local/include -D_THREAD_SAFE -pthread -I/opt/local/include -pipe -O0 -g -m64 -ggdb3 -gstabs -D_THREAD_SAFE -pthread -funroll-loops -lstdc++ -D_THREAD_SAFE -pthread  -DHAVE_CONFIG_H  -Wall -W -Wshadow -Wformat -Wpointer-arith -Wmissing-prototypes -Wstrict-prototypes -Wwrite-strings -Wcast-align -Wcast-qual -pipe -O0 -g -m64 -ggdb3 -gstabs -D_THREAD_SAFE -pthread -funroll-loops -lstdc++ -D_THREAD_SAFE -pthread -D_THREAD_SAFE -pthread -pipe -O0 -g -m64 -ggdb3 -gstabs -D_THREAD_SAFE -pthread -funroll-loops -lstdc++ -D_THREAD_SAFE -pthread -MT main.o -MD -MP -MF $depbase.Tpo -c -o main.o main.c &&\
        mv -f $depbase.Tpo $depbase.Po
making mkoctfile from mkoctfile.in.sh
chmod a+rx mkoctfile
making octave-config from octave-config.in.sh
make[3]: *** No rule to make target `parse.h', needed by `all-am'.  Stop.
make[3]: *** Waiting for unfinished jobs....
chmod a+rx octave-config
mv -f corefcn/.deps/liboctinterp_la-typecast.Tpo corefcn/.deps/liboctinterp_la-typecast.Plo
In file included from builtins.cc:9:0:
variables.h:105:40: warning: use of old-style cast
variables.h:105:65: warning: use of old-style cast
mv -f .deps/liboctinterp_la-oct-errno.Tpo .deps/liboctinterp_la-oct-errno.Plo
mv -f .deps/liboctinterp_la-builtins.Tpo .deps/liboctinterp_la-builtins.Plo
make[2]: *** [all] Error 2
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make: *** [all] Error 2



Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

is the src re-org finished ?

John W. Eaton
Administrator
On  3-Aug-2012, Ben Abbott wrote:

| I assume the error below is due to reorganizing the src directory.   Is there something I need to do to fix my build process, or is the reorg not done yet?

I don't see this problem.

Is it just this one again?

https://mailman.cae.wisc.edu/pipermail/octave-maintainers/2012-April/028131.html

jwe
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

is the src re-org finished ?

John W. Eaton
Administrator
On  3-Aug-2012, John W. Eaton wrote:

| On  3-Aug-2012, Ben Abbott wrote:
|
| | I assume the error below is due to reorganizing the src directory.   Is there something I need to do to fix my build process, or is the reorg not done yet?
|
| I don't see this problem.

Oops, after updating, I am seeing it and some other problems.  I'm
looking at it now.

jwe
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

is the src re-org finished ?

John W. Eaton
Administrator
On  3-Aug-2012, John W. Eaton wrote:

| On  3-Aug-2012, John W. Eaton wrote:
|
| | On  3-Aug-2012, Ben Abbott wrote:
| |
| | | I assume the error below is due to reorganizing the src directory.   Is there something I need to do to fix my build process, or is the reorg not done yet?
| |
| | I don't see this problem.
|
| Oops, after updating, I am seeing it and some other problems.  I'm
| looking at it now.

I checked in two changes and the build seems to work for me again.

jwe
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: is the src re-org finished ?

bpabbott
Administrator
On Aug 3, 2012, at 11:42 AM, John W. Eaton wrote:

> On  3-Aug-2012, John W. Eaton wrote:
>
> | On  3-Aug-2012, John W. Eaton wrote:
> |
> | | On  3-Aug-2012, Ben Abbott wrote:
> | |
> | | | I assume the error below is due to reorganizing the src directory.   Is there something I need to do to fix my build process, or is the reorg not done yet?
> | |
> | | I don't see this problem.
> |
> | Oops, after updating, I am seeing it and some other problems.  I'm
> | looking at it now.
>
> I checked in two changes and the build seems to work for me again.
>
> jwe

Thanks, I'm able to build again!

Ben